Jogi feltételek

Az oldal bizonyos funkciói, előzetes regisztrációhoz, és a jogi feltételek elfogadásához kötöttek. Ezek az oldalak erős biztonságtechnikai rendszerrel vannak ellátva, szabálytalanság esetén azonnali riasztást küld az illetékeseknek
Kapcsolati űrlap kitöltése valamint a Webáruházban leadott megrendelések véglegesítése előtt, a rendszer automatikusan ellenőrzi az adatok valódiságát. Bármely rendellenesség, valótlan adat, trágár szöveg, zaklatás stb. esetén a rendszer azonnali riasztást küld az illetékeseknek, akik az IP cím alapján beazonosítják a felhasználót, és megteszik a szükséges intézkedéseket. 

Bankkártyás fizetési opció választása esetében a vásárlás összegét 24 órán belül szíveskedjék átutalni, ellenkező esetben hamis vásárlásnak minősül, és jelentésre kerül, illetve jogunkban áll a kintlévőséget (szintén IP cím alapján) inkasszó útján érvényesíteni.
A vásárlás kizárólag a teljes vételár megtérítése esetén válik véglegessé. A kosárba helyezett termékek a fizetésig, nem kerülnek csökkentik Raktárkészletünket

Kapcsolati úrlap kitöltése esetén az adatok valódiatlansága esetén, a rendszer szintén IP cím alapján jelenti a Felhasználót.

Kosár

A kosár üres.